Nog 12 dagen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Alda
07 Februari 2010 | Nederland, Venray
We beginnen de dagen nu echt af te tellen. We hebben er echt weer waanzinnig veel zin in en verbeugen ons op het weerzien met alle kindjes en alle andere lieve mensen in San Mateo en Antigua! En natuurlijk op het warme zonnige weer!
Ons gastgezin is weer geboekt! We zijn heel benieuwd ook hoe Kim een en ander gaat ervaren. We hopen haar een paar hele mooie weken te geven en haar van alles zo veel mogelijk te laten proeven en te laten zien!
We zullen jullie vanuit Guatemala weer op de hoogte van houden van alles wat we beleven en uiteraard ook weer de nodige mooie foto's plaatsen.
Verder voor de geinteresseerden: we hebben diverse activiteiten de komende maanden voor het project in San Mateo. Informatie kun je uiteraard bij ons opvragen en opgeven voor activiteiten kan ook!
Tot over 2 weken vanuit Guatemala!
Alda, Jan en Kim
21 Februari 2010 - 15:12
Hans En Gea :
ha lieverds fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Kim hoe was het voor je zo een lange reis.We hopen dat het net zo mooi wordt als de vorige keer.Geef ons mannetje een dikke knuffel liefs hans en gea en kids