En nu dan de beloofde foto´s - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu En nu dan de beloofde foto´s - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

En nu dan de beloofde foto´s

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

26 Februari 2010 | Guatemala, Antigua

Hallo allemaal,

Gisteren moest het allemaal erg snel omdat het internetcafe ging sluiten, hopelijk hebben we alles op de site gezet wat we meegemaakt hebben. Een fantastische 50ste verjaardag dus, met gebakjes en vuurwerk op school, de Pacaya beklommen, heerlijk diner! (even een korte samenvatting dan nog maar).

Donderdag naar de vuilnisbelt in Guatemala. Hier zijn geen woorden voor, de foto´s spreken voor zich.

Vandaag een beetje bijtanken, ook zeker belangrijk voor Kim, met alles wat ze meemaakt in een zo´n korte tijd. Vandaag gaan we op bezoek bij Heidi, en bezoeken ook de gastfamilie waar we vorig jaar een week zijn geweest. We hebben begrepen dat ze zich al zitten te verheugen op ons komst!

Dan gaan we een dag of vier echt even de toerist uithangen.... Vannacht om 04.00 uur vertrekken we naar Honduras, Copan, waar we de Mayatempels gaan bezoeken. Dan komen we zondagavond terug en hebben een afspraak met Christien, onze reisleidster van 2 jaar geleden. Zij heeft ons uitgenodigd om 2 dagen mee naar het meer van Atitlan en Panajachel te gaan, waar we ook in de buurt een traditionele Mayamarkt zullen gaan bezoeken. Dan komen we dinsdag op het einde van de dag weer terug en als we op tijd zijn gaan we ´s avonds naar de daklozen hier in Antigua.

Dit is een beetje wat wij de komende dagen in de planning hebben. We proberen uiteraard ook vanuit Honduras en Panajachel af en toe wat berichtjes te plaatsen.

We genieten iedere keer ook weer van jullie reacties. Echt hartstikke leuk!!

Heel veel liefs van ons drietjes,
Alda, Jan en Kim

• 26 Februari 2010 - 18:47

Helga:

ha lieverds
    beter laat dan nooit alda nog van harte van ons allemaal!!!! Geweldig wat julie daar weer alemaal meemaken en de foto szijn ook super. Geniet er nog samen lekker van en tot snel de haegentjes

• 27 Februari 2010 - 07:06

Anny:

prachtige foto,s Shara tussen de bloemen heb je wel vazen genoeg om ze in te zetten.geniet van de mooie dagen die jullie gaan beleven en dan nog bij een ysselsteynse op bezoek,wat is de wereld toch klein.veel nacht rust hebben jullie ook niet,om 4 uur weer op pffff.tot weer.
    Gr Anny

• 27 Februari 2010 - 07:23

Lotte:

Ik zie de kleren nergens mama??
    Ohjaa en Kim WAT IS ER MET JE GEZICHT? Je ziet eruit als een tomaat haha beetje warm daar zeker :D
    nou snoozy poozy's veel plezier nog daar!
    Ohjaa mama was je aan het huilen op die foto met die bloemen? Ik snap het wel, 50 worden is ook echt een hel wie wil er nou een halve eeuw oud zijn! :D

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    I love you

• 27 Februari 2010 - 07:24

Ik:

Ohjaa die lava ziet er trouwens wel mooi uit! Wel een beetje warm.

(L)

• 27 Februari 2010 - 08:30

Mam Oma:

ha jullie daar .zo te zien en te lezen zijn jullie aardig op shuup ha ha .Wat een aparte foto.s en wat leuk kim dat je je adoptie meisje nu echt met jou op de foto hebt ,heel apart of niet .Hier gaat alles goed op het snert weer na ,veel regen de laatste dagen .Als ik het zo lees gaan jullie nog van alles ondernemen en niet werken dus ???????Fijn alda dat je een geweldige verjaardag hebt gehad daar en geniet er nog even van .Leifs voor jullie met een dikke knuffel van Mam en Oma

• 27 Februari 2010 - 09:37

HANS EN GEA:

DAG LIEVERDS MOOIE FOTOS KIM WAT EEN SCHEETJE DIE JESICA. GA MAAR LEKKER DE TOERIST UITHANGEN WANT NA ZO EEN ERVARING OP DE VUILNISBELT MAG DAT WEL. GENIET ER MAAR VAN LIEFS EN EEN DIKKE KNUFFEL VAN ONS HANS EN GEA &KIDS

• 27 Februari 2010 - 10:50

Robin En Lien:

Hoihoi Wat leuk om al die foto's te zien. Proficiat nog met je verjaardag!!!Dikke kus. Je wordt tenslotte maar 1 keer 50!! Apart om die daar te mogen vieren. Zo te zien hebben jullie het druk genoeg.Geniet van alles. X Robin en Angeline

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009