Gearriveerd - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Gearriveerd - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Gearriveerd

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

20 Februari 2010 | Guatemala, Antigua

Hallo lieve allemaal!

Na een toch weer behoorlijke lange reis.... Om 05.45 uur ons bed uit in Brussel en lokale tijd in Antigua aangekomen om 23.00 uur, daarna nog met het busje naar ons gastgezin, dus Nederlandse tijd rond 07.00 uur lagen we in onze bedjes. De reis is voorspoedig verlopen. Bij aankomst in het gastgezin bleek wel dat een van onze koffers bij de douane opengebroken is, we missen niks. Komt waarschijnlijk door de honderden pennen, rekenmachines, USB-sticks enz. enz. Ze hebben vast en zeker gedacht dat we een handeltje wilden beginnen hier, gelukkig zaten er ook nog een heleboel kleren bij en is verder alles wat we van jullie allemaal mee hebben mogen nemen hier goed aangekomen en gaat we dit de komende week absoluut goede bestemmingen geven.

Vanmorgen op tijd uit bed weer om weer eens te voelen hoe het is als de zon op je blote armen schijnt. We kunnen jullie vertellen!!! GEWELDIG, HEERLIJK!! Dit gaan we echt wel volhouden.

Vervolgens vanmorgen op verkenning in Antigua met Kim, stukje siteseeing, en je komt hier gelijk bekende tegen, alsof je echt weer thuis bent gekomen!! Ook al even met Lys gesproken, ze is blij dat we weer hier zijn en as maandag hebben we een eerste vergadering en gaan we ook met Kim het project bekijken en als het mogelijk is een beetje helpen bij het lesgeven.

Vandaag dus een vakantiedag en zoals je op de foto's kunt zien heeft Kim zich ook gelijk gedragen als een echte toerist!! Dit gevoel moet je toch even gehad hebben! Ze liet het zich allemaal welgevallen, zo ongeveer 3 jongens die haar schoenen stonden te poetsen en waar we net zoveel voor betaald hebben als bij ons voor een paar nieuwe schoenen! Nee hoor, we hebben er voor gezorgd dat er weer een paar kleine jongens en een zusje (zie foto) wat te eten hebben voor 1 of 2 dagen.

Vanavond hebben we een afspraak met Stijn, kunnen we ook met hem weer even bijpraten.

We houden jullie op de hoogte en proberen zoveel mogelijk weer te updaten!!

Heel veel lieve groetjes en bedankt ook voor de eerste reacties weer op de site (he Lottekind!!! LYTxxx)

Tot snel weer!!
Alda, Jan en Kim

• 21 Februari 2010 - 00:13

Kim:

met 'afspraak met stijn' bedoelt mam dus; citaat: 'dan kan ik vanavond even voelen en proeven hoe het met stijn gaat'. gelukkig heb ik ook een tweepersoonsbed, dus dan hoeft jan niet op de grond te slapen...

• 21 Februari 2010 - 07:38

Anny:

Hallo Reizigers.
    Fijn dat jullie goed aan gekomen zijn.en gelukkig dat jullie niks missen uit het koffer,dat zou anders jammer zijn geweest.zo Kim had je de schoenen al zo vies gemaakt.geniet van jullie dagen daar.
    Gr Anny

• 21 Februari 2010 - 18:02

HANS & GEA:

HET DOET ONS GOED OM WEER EEN BERICHTJE VAN JULLIE TE LEZEN. GEA HAD AL EEN BERICHTJE TERUG GESTUURD MAAR IK DENK DAT ER IETS FOUT IS GEGAAN. HOE IS DE REIS VOOR KIM BEVALLEN, IK BEGRIJP AL WEL DAT ZE HET DAAR PRIMA NAAR DE ZIN HEEFT.HEEL VEEL GOEDS EN WE HOREN WEER VAN ELKAAR. XXX HANS & GEA EN KIDS

• 21 Februari 2010 - 19:48

Lotte:

hahah mooie schoenen kim, is het daar niet een beetje te heet voor?? De volgende keer mag je wel slippers van mij lenen hoor!

Likje van mij en slapende Charlie!

xxxxx
    Love u hotties!

P.S. de zon schijnt hier ook ben vandaag na schaarstven geweest :D Ben al een beetje bruin geworden! Net zoiets als die kindjes daar! Dus jullie herkennen me vast niet meer terug!

• 21 Februari 2010 - 19:54

U Know Who:

Ohjaa en mama wat moet dat met Stijn?? Is 1 man niet genoeg voor je?? Achjaa nu kan jan tenminst het bed met Kim delen ^^
    En kim.. zitten er al snachts vieze beesten bij je in bed??:P

xxxxxxxxxxx

• 21 Februari 2010 - 20:09

HANSENGEA:

WAT NOU KIM BEESTEN IN BED, IK DACHT DAT JIJ AL EEN BEEST HAD!!!

GROETJES HANS EN GEA

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009