Dag 2 in Antigua - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Dag 2 in Antigua - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Dag 2 in Antigua

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

21 Februari 2010 | Guatemala, Antigua

Hallo lieve allemaal!

Onze tweede dag in Antigua en net zoals in Nederland is het ook hier weekend. Vanmorgen konden we een beetje uitslapen. Op zondag is er geen eten in het gastgezin. We hebben trouwens een heel fijn gastgezin, hele vriendelijke mensen en goed en gezond eten! Vanmorgen zijn we dus eerst uit gaan ontbijten (weer eens wat anders dan uit eten ´s avonds....). Daarna zijn we naar een echte koffieplantage geweest. Dit was heel erg interessant en de koffie die we daar konden proeven was dus echte koffie!! Super. Zometeen is er een processie in het centrum van Antigua, de eerste van een hele reeks voordat het heilige week is hier voor Pasen. We zien hier al heel veel mensen in paarse kleding lopen, dus we zijn heel benieuwd. Het weer is super! Heel warm, men spreekt van temperaturen tot 38 graden, of dat hier is weten we niet precies voor ons gevoel is het echt super lekker warm en hebben we vandaag toch maar zonnebrandcreme gekocht omdat Kim haar gezicht er uit ziet of ze op een BBQ gelegen heeft.....
Kim heeft de reis goed doorstaan en zonder problemen.

Morgen gaan we naar San Mateo en zullen alle kindertjes daar weer ontmoeten. We verheugen ons hier heel erg op! Dit zal weer heel wat vreugde opleveren. Verder kunnen we Lys en de kinderen blij maken met een heleboel spullen. We maken hier uiteraard foto´s van en zullen deze morgen op de site plaatsen!

Vandaag dus niet heel veel spectaculairs te melden, morgen volgt er meer. We zijn ook heel benieuwd hoe het terrein er nu uit ziet nu het kaal en leeg is, de vorige keer stond het nog helemaal vol met planten en bomen. Ook is de eerste steen gelegd voor de nieuwe school zoals jullie weten.

Verder is het weer echt fantastisch om alle reacties van jullie te lezen!

Dikke knuffels voor jullie allemaal en tot morgen.

Liefs
Kim, Jan en Alda

• 22 Februari 2010 - 07:29

Hans En Gea:

goed om te horen dat het goed met jullie gaat.hier in het venrayse is ook geen nieuws. we zijn benieuwd naar de fotos knuffel dat mannetje van ons maar lekker veel liefs en dikke knuffel hans en gea xxx

• 22 Februari 2010 - 08:54

Anny:

zo zo lekker ontbijten en dan nog heerlijke koffie na moet kunnen.Jan heb je ook al een paars kleed?geniet in sanmateo ze zullen weer blij zijn jullie te zien.
    Groetjes Anny

• 25 Februari 2010 - 21:38

Gusta En Ger:

lieve alda,kim en jan,
    een beetje laat maar nog gefeliciteerd met je verjaardag alda.
    heb je nog een gezellige dag gehad? en hoe is het met kim is ze net zo enthousiast als jullie.leuk jullie wetenswaardigheden te volgen.hier gaat alles zijn gangetje gusta voelt zich steeds beter.denk je nog aan een fototje van het jongetje?nog veel plezier in anticua
    liefs van gusta en ger

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009