Rebecca...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Alda
02 Augustus 2009 | Nederland, Venray
Op dat moment hebben wij Ana-Maria laten weten als we iets konden betekenen voor dit gezin dat ze ons dit maar moest laten weten. Ana-Maria zei op dat moment dat ze liever samen met ons dingen wil gaan kopen als we in september daar zijn.
Een paar dagen later kregen we wederom een mailtje van Ana-Maria. Ze was met Lys samen bij Rebecca geweest en de omstandigheden waarin zijn leeft met haar kinderen is bijna mensonterend. Ana-Maria heeft ons een mailtje gestuurd met de vraag of wij bereid waren om € 1.000,00 over te maken, zodat men in San Mateo een huisje kan bouwen voor dit gezin. Wij hebben hier niet lang over nagedacht temeer omdat we zoveel meer geld al hebben dan we ooit hebben durven dromen. Dus diezelfde dag hebben wij € 1.000,00 overgeboekt. Momenteel is men bezig met de bouw van het huisje zodat Rebecca en haar kinderen in elk geval een meer menswaardig bestaan hebben. Zie ook de foto's hier op de site, dan hopen wij dat een ieder die tot nu toe zijn steentje bijdragen heeft ons ook hierin ondersteunt! Zodra wij in september in San Mateo zijn zullen we ook samen met Ana-Maria gaan kijken naar het nieuwe huisje!
Warme groet,
Alda en Jan