Weer terug in Venray!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Alda
04 Oktober 2009 | Nederland, Venray
We zijn sinds gisteravond 18.00 uur weer terug in Venray!
Het is allemaal weer even wennen en missen Antigua, San Mateo en alle lieve mensen daar! Het is ook weer goed om thuis te zijn bij onze eigen kids en de wereld is hier even heel anders.
We werden warm onthaald door onze vrienden Hans en Gea. Super!! Kim en Lotte hadden het huis netjes opgeruimd (samen met een beetje hulp van oma...) en Stef was al lekker thuis toen we binnenkwamen. Er hing een groot Welkom Thuis aan de deur en een prachtig boeket bloemen!
Wat een contrast...
We verheugen ons er nu al weer op om snel terug te gaan begin volgend jaar als alle plannen met de nieuwbouw van de school doorgaan.
We hebben voor de bouw nog wat geld nodig en een ieder die het project in San Mateo een warm hart toedraagt en ons nog wat wil ondersteunen, willen wij vragen om bouwstenen te kopen.
Als jullie geinteresseerd zijn of jullie hebben tips voor ons geef dan zo snel mogelijk je emailadres door zodat we jullie op de hoogte kunnen blijven houden!
Dit kan door te mailen naar
aldahaegens@home.nl
of
janhendriks195@hotmail.com.
Verder willen we jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie reacties en support tijdens onze reis!
Het was echt super om dit mee te mogen maken en we zullen deze reis niet meer vergeten!
Lieve groetjes,
Alda en Jan
04 Oktober 2009 - 13:35
Anny:
Hallo.
Zo weer terug in het kikkerlandje,en nou begint het gewone leven weer.maar begin volgend jaar alweer terug lees ik,als de bouw door gaat.groetjes en tot weer.
Anny -
05 Oktober 2009 - 10:29
Margreet En Otto :
Geweldig, wat jullie hebben gedaan. Erg mooi en sociaal. Alle hulde!
Margreet en Otto Zeegers -
10 Oktober 2009 - 09:54
Mam:
Leuk om dit even te lezen en ik denk dat hier zeker nog reacties op komen.leifs voor jullie mam