Hola chicos!! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Hola chicos!! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Hola chicos!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

17 September 2009 | Guatemala, Antigua

Even een kort verslagje van vandaag. We zijn vanmorgen in Chimachoy geweest,een middelbare school en ook een project van Los Ninos. Het was wederom een feest om dit mee te maken. Een warm onthaal, toespraken, enthousiaste kinderen, we hebben samen gedanst, gelachen, de school bekeken waar in 3 lokale diverse dingen door de kids gemaakt waren.

Er gebeurt zoveel in zo´n korte tijd, dat we het af en toe allemaal niet zo goed kunnen bevatten.

Verder hebben wij vanuit Sport-Inn Venray een tas met voetbalshirts meegekregen en deze hebben we uit mogen delen vandaag en er stond warempel een heel elftal in T-shirts van Tante Jet aan de Maas. Wat zijn ze hier blij mee!! We zullen snel weer wat foto´s vervangen zodat jullie allemaal met ons mee kunnen genieten.

Je wordt echt stil soms van alle dingen die je hier ziet en meemaakt.....

Lieve groetjes,
Alda en Jan

• 18 September 2009 - 16:22

Suus:

hihi hebben jullie geen foto van dat elftal :P

xxx

Verslag uit: Guatemala, Antigua

04 Oktober 2009

Weer terug in Venray!

02 Oktober 2009

Laatste uurtjes in Antigua

Foto's

30 September 2009

Wat een afscheid, wat een emoties!!

Vandaag afscheid op school
Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009