Out of Office!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Alda
24 September 2009 | Guatemala, Antigua
Om te beginnen willen we even stil staan bij het feit dat Muisje, de poes van Xander en Helga is ingeslapen.... Heel erg, want muisje hoorde bij onze familie... Heel veel sterkte!!
Dit weekend gaan we er zoals al eerder gezegd even tussenuit. We wilden heel graag naar Copan in Honduras, daar is echter van alles aan de hand met de president, en we hoorden dat de grenzen gesloten zijn geweest en de luchthavens eveneens. Aangezien we even een rustig weekendje willen gaan we dit niet opzoeken en gaan we heel romantisch naar het meer van Atitlan in Panajachel, in het hotel waar we 2 jaar geleden ook geweest zijn. Heel luxe dus! Wordt ook weer even aclimatiseren...
Vandaag hebben we onze Spaanse les afgesloten en met een beetje geluk hebben we er volgende week weer allebei een diplma bij. YES!
Jan had het vandaag heel erg zwaar en het leek of zijn koppie helemaal leeg was. Arme ziel!
We doen hier ook zoveel indrukken op, dat onze koppen echt vol beginnen te raken en we dus ook een beetje moe aan het worden zijn.
Moe, maar ook wel voldaan. We zijn er steeds meer van overtuigd dat dit prachtige land ondersteuning vanuit het luxe Nederland mag c.q. moet ontvangen. Wij zullen ons vanuit Nederland in ieder geval blijven inspannen om hulp voor Guatemala bij elkaar te krijgen!
Vanmiddag gaan we niet naar San Mateo, er is een bijeenkomst met moeders over voeding, onderwijs e.d. Dit hebben we vorige week bijgewoond en hebben even een lummelmiddag vandaag! Is af en toe ook belangrijk om de dingen weer even op een rijtje te krijgen!!
We plaatsen ook weer wat nieuwe foto´s vandaag, zodat jullie ook een beeld hebben bij wat wij hier allemaal zien.
Het was in elk geval heel indrukwekkend om mee te gaan naar de daklozen en ze allemaal te voorzien van vitaminenpillen. Triest dat dit nodig is en dat er nog mensen zijn die zo moeten leven..........
Er zijn momenten dat je er stil van wordt!
A.s. zondag is in Venray de 7de werelddag. Kim, Toon en Truus en Annie zullen hier namens Guatemala met een standje staan. We hopen dat jullie allemaal een bezoekje gaan brengen en wensen ze succes zondag!
Er zijn tevens boeken te koop van Jan zijn collectie!
We hopen zondagavond of maandagmorgen weer een heleboel leuke reacties van jullie te mogen lezen.
Een heel fijn weekend voor jullie allemaal!
Abrazos fuertes
Alda y Juan
26 September 2009 - 08:02
Suus:
wat een mooie foto's hebben jullie weer geschoten zeg!
xxx -
28 September 2009 - 08:31
Truus Jansen-Jeuken:
Hoi Alda en Jan,
Het is niet niks wat jullie allemaal doen, zien, en ondernemen. In een woord GEWELDIG!!!
Gisteren in Venray geweest en inderdaad de stand van Kim bezocht, de foto's bekeken die zij al van deze website afgenomen hadden. Ga nog een weekje zo door dan zullen jullie heel voldaan terugkeren naar jullie Venray. Liefs Truus