Hard gewerkt vandaag! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Hard gewerkt vandaag! - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Hard gewerkt vandaag!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

30 September 2009 | Guatemala, Antigua

Hola todos!

Vanmorgen waren we rond de klok van 11.00 uur in San Mateo. We hebben eerst met de kids mee gegeten, een beetje.... De rest laten we graag aan de kids over. Omdat ze zo weinig fruit krijgen hebben we vandaag fruit gekocht voor alle kinderen en je houdt het niet voor mogelijk voor 3,5 euro koop je in San Mateo meer dan 100 stuks fruit en het ging erin als pap. Dit zijn ze dus echt niet gewend. We moesten er bijna bovenop gaan zitten om te voorkomen dat er kinderen waren die 2 stuks kregen en de rest dan weer niks!
Daarna hebben Jan en ik samen met de allerkleinste tekenles gegeven! Echt geweldig weer om te doen. Ook heeft Jan voor gelezen! De foto´s zullen we morgen er op zetten aangezien het hier in het Hostel niet gaat met foto´s downloaden of wij hebben nu te weinig geduld omdat we over 3 kwartier uit gaan eten met Ana Maria en Virginie!
We hebben het bijna hoogste punt van San Mateo bezocht op het einde van de middag samen met iemand die een klein bedrijfje runt! Adembenemend mooi!!!!
Verder zijn we net zo bekend in San Mateo en Antigua als in Venray..... We worden inmiddels door vele begroet en als we een kroegje binnenkomen staan er al bijna 2 glazen wijn klaar!!
Het is een ervaring en een reis die we nooit meer zullen vergeten!
Verder beginnen we iedereen in Venray ook wel te missen!! Nog 2 dagen en dan zitten we al weer in het vliegtuig. Times flys.... Met weemoed zullen we morgen afscheid gaan nemen van alle lieve kinderen en een Lys die we ook nooit meer vergeten zullen en waar we ons bij terugkomst hard voor zullen gaan maken. Het zijn kinderen en mensen die het absoluut verdienen, zoals zo velen op deze wereld!!!

Morgenvroeg dus de foto´s vanuit een internetcafe waar e.e.a. wel lukt met downloaden. We gaan ons nu snel douchen en lekker gezellig tafelen!!

Adios y hasta pronto!!

Alda y Juan

• 30 September 2009 - 10:45

Mam:

lieve alda en jan Bedankt voor jullie vroege tel .vanmorgen ,Heb even de tijd om snel wat te sturen daar ik zo de buurtjes op de koffie krijg en de rest komt vanavond .Het was wel een verrassing hoor ,.Verder wens ik jullie een goede vlucht terug naar het venrayse ,en de verhalen horen we wel allemaal bij thuiskomst Dikke knuffel van mam

Verslag uit: Guatemala, Antigua

04 Oktober 2009

Weer terug in Venray!

02 Oktober 2009

Laatste uurtjes in Antigua

Foto's

30 September 2009

Wat een afscheid, wat een emoties!!

Vandaag afscheid op school
Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009