Goed aangekomen - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Goed aangekomen - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Goed aangekomen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

02 Januari 2011 | Mexico, Mexico-stad

Hallo allemaal,

Even een snel kort berichtje, omdat wij aan het koken zijn met een Maya echtpaar bij Christine thuis en jullie toch even willen laten weten dat we goed gearriveerd zijn. Het was een lange reis, 24 uur, alles goed gegaan, behalve dat we momenteel een koffer missen.... We hopen dat dit deze week nog komt omdat hier de meeste spullen inzitten voor de kids in San Mateo.....

Vanmorgen zijn we gaan weven bij de echte Mayavrouwen, waanzinnig leuk om te doen!!

Nu verder met koken!!

Mam en Truus zijn onderweg van Panama naar Guatemala en we zien elkaar hier a.s. dinsdag.

Morgen meer!!!

Heel veel liefs,
Alda, Jan en Margret

• 03 Januari 2011 - 06:52

Anny:

Goeie morgen luitjes.
    Fijn om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn.het was wel een lange zit 24 uur pffff,zullen jullie wel gaar zijn geweest.hopenlijk is het koffer snel gevonden.smakelijk eten en tot weer.
    Gr os An

• 03 Januari 2011 - 09:58

Nelly En Jac:

Heel veel plezier de komende weken. Doe Mam de groeten van ons. Zeg maar tegen haar dat ik eergisteren uitgebreid met Arno heb geskyped. Als het goed is zijn zij nu in Dar-es-Salaam.

Nelly en Jac

• 03 Januari 2011 - 17:15

Nichtje Linda:

Als eerste natuurlijk nog de beste wensen voor 2011 !!!

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!Jemig 24 uur, ik vond 4 uur naar Tenerife al lang hahaha
    Hopelijk is het koffer snel terecht

Liefs, Linda & co

• 03 Januari 2011 - 17:42

Danique:

Hallo Muttie Alda Jan

ik vind het fijn dat jullie goed zijn aangekomen ik zal jullie verhalen elke dag volgen en er denk ik ook op reageren:P

en mama over mijn beugel die was ik kwijt dus ben ik vanmiddag naar de ortho gaan en als je terug komt in holland ben ik een echte beugel bekky:D ik krijg Maandag dus de plaatjes en de afspraak op 19 januari gaat niet meer door dat wordt dan 10 januari.
    nog heel veel plezier daar in mexico hier is het nog heel koud in het kikkerlandje:S geniet van het warme weer daar

Kuss Danique

P.s ik heb een 7,5 en een 7,4 voor geschiedenis

• 03 Januari 2011 - 17:45

Annemie En Geert.:

Leuk dat jullie goed zijn aangekomen. Wij reizen jullie over twee nachtjes achterna en zien elkaar in San Cristobal met het boek. Geniet alvast van alle mooie dingen van Mexico en Guatemala.
    Veel groetjes,
    Geert en Annemie.

• 03 Januari 2011 - 18:56

Astrid:

Mijn God wat een reistijd zeg, maar jullie zijn goed aangekomen. Heel veel plezier met zijn allen!

• 04 Januari 2011 - 18:42

Suus En Bas:

zo wij hebben vanaf vandaag weer vast internet dus nu kan ik jullie mooi volgen!
    Jullie eerste verslagen beloven weer veel goeds voor een mooie reis!
    Dikke kus

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009