Weer terug uit de jungle - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Alda Haegens - WaarBenJij.nu Weer terug uit de jungle - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

Weer terug uit de jungle

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

09 Januari 2011 | Mexico, Mexico-stad

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan weer allemaal. We zijn gisteravond laat terug gekomen uit de jungle. Het was echt in een woord geweldig!!! We hebben ontzettend gelachen met ons mam in de jungle. Ze wist echt niet wat haar overkwam. In een houten hutje geslapen, eerste dag geen warm water, gegeten met de Lacandon Indianen, naar de tempels geweest met een bootje. Door de jungle een flinke wandeltocht gemaakt waar ozze Jan tarzan heeft gespeeld en ik Jane maar even achterwege gelaten heb.
Het gaat hier allemaal ontzettend goed, het weer is prachtig en de dagen vliegen voorbij. Vandaag zijn we twee Indianendorpen gaan bezoeken en hebben hier bij een lokale familie gegeten, ja hoor ook ons mam!! Echt genieten. Vanmorgen al het eerste telefoontje van Lys uit Guatemala gehad, ze wil ons uiteraard meteen zien als we aankomen in Guatemala!! Ook hier verheugen we ons op! Morgen hebben nog een afspraak met een echt Venrods Stel!! Leuk he en dat hier in Mexico.

Oh ja, we hebben ook echte brulapen gezien en vooral gehoord!!

Vanavond gaan we nog een avondje eten met een heleboel Belgen en Nederlanders bij Christine thuis (onze gids!) Wordt ook weer een feestje.

Morgen moeten we naar de luchthaven om het koffer persoonlijk op te halen, ze denken dat er handelswaar in zit. Dus heeeeel hard voor ons duimen dat we het op de valreep dinsdag mee kunnen nemen naar Guatemala, dat zou anders wel heel erg balen zijn!!
Heel hard duimen weer!

Het volgende nieuws wat we jullie gaan sturen komt dus uit Guatamala.

Heel veel liefs aan iedereen, het gaat allemaal oke hier!!

Alda, Jan, Mams, Truuske en Margret!

• 09 Januari 2011 - 23:13

Astrid:

Wat doet Margret in mexico met een fleece trui aan? Is het daar koud of is het tegen de insecten..

Leuk om jullie te volgen hoor, wat een ervaringen zullen jullie opdoen.
    Groetjes aan Margret van mij en ook aan jullie zelf en je familie. (zorg dat ze niet met een indiaan thuis komt) hihihi
    doei doei

• 10 Januari 2011 - 03:15

Geert N Annemie:

Geweldige natuur hoor in Palenque in het oerwoud. Ook brulaapjes gezien, zelfs bij ons hotel. Geweldig!!
    Tot morgen dan in San Cristobal. Wij hopen jullie te ontmoeten.
    En heel veel succes met jullie koffer.
    We zullen voor jullie duimen!!!

• 10 Januari 2011 - 08:41

Anny:

Hallo allemaal.
    Leuke foto,s en mam geniet echt dat kun je wel zien.hopenlijk komt alles goed met het koffer.wat een belevenis allemaal,was je niet bang Jan van de brulapen ha ha.geniet er nog van het is zo weer om.
    Gr de Kerkweg.

• 10 Januari 2011 - 10:15

Karin:

Prachtig allemaal. Zal os mam ook alles even laten zien en lezen. En hee...een foto bij Aqua Azul daar ben ik ook geweest. Ga snel eens mijn foto's opsnorren.
    Geniet ervan met z'n allen.
    hoie woh.

• 10 Januari 2011 - 14:10

Helga:

hallo
    zie nu pas waar ik kan reageren! jullie zien er goed uit na en in t oerwoud. Fijn dat alles oke is. heel veel lieve groetjes en kusjes

• 10 Januari 2011 - 15:08

Hans En Gea :

jan als tarzan laat ons niet lachen fijn om te horen dat alles goed gaat we hopen dat jullie het koffer mee krijgen vele lieve groetjes en een dikke knuffel van ons allen.

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009