De beloofde fotos - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu De beloofde fotos - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van Alda Haegens - WaarBenJij.nu

De beloofde fotos

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alda

16 Januari 2011 | Guatemala, Antigua

Hoi allemaal,

Bij deze de beloofde fotos van gisteren en eergisteren.

Om jullie niet al te jaloers te maken, het is hier sinds een paar dagen maar liefst 30 tot 32 graden!!!

Lieve groetjes
van ons vijfjes!

• 17 Januari 2011 - 08:32

Anny:

wat een mooie foto,s,en de tekst kan ik niet lezen alleen Alda en jhon,nieuwe naam Jan.let je wel op Jan dat je niet van de trap afdonderd met schilderen.mam heeft allang niet meer zo,n grote ketels gekookt denk ik,ze geniet er echt van zo te zien.
    gr Anny

• 17 Januari 2011 - 09:11

Kim:

Ziet er mooi uit, hoor! Ik wist niet dat je kon schilderen jan? Zo ontdek je nog eens nieuwe talenten. En oma, dat is weer eens wat anders dan alleen voor jezelf koken ofniet?

• 17 Januari 2011 - 09:56

Nelly En Jac:

Hallo Alda Jan en Corry,
    Zo te zien hebben jullie een geweldige reis. Om jaloers op te zijn. We wensen jullie nog fijne dagen en een behouden terugvlucht.

Groetjes.\,
    Nelly en Jac

• 17 Januari 2011 - 17:14

Krissie:

De nieuwe school ziet er geweldig uit! Daar mogen jullie trots op zijn! Veel plezier met de opening!

• 17 Januari 2011 - 18:39

Lotte:

Is dat spagetti a la oma?? Jammiee!!

• 17 Januari 2011 - 22:40

Madeleine:

Hola Alda y Juan y los demas,

Maravillosas, las fotos.... es muy especial que hay una clase con vuestra nombre!! Disfruta de todo en Guatemala !!!

• 18 Januari 2011 - 11:03

Suus:

Wauw dat is mooi geworden!
    xxx

Alda

Hoi, Wij, Alda en Jan, gaan op 12 september 2009 naar San Mateo. Wij gaan hier voor 3 weken vrijwilligerswerk doen, als invulling van onze huwelijksreis! Wij gaan proberen om vanaf nu alvast wat informatie te geven over o.a. de acties die we tot nu toe gevoerd hebben en wat ons dit opgeleverd heeft. Wij hopen zo met dit geld een heleboel mooie dingen te kunnen gaan doen voor de kinderen in San Mateo!

Actief sinds 14 Juni 2009