Gearriveerd in Guatemala
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Alda
12 Januari 2011 | Guatemala, Panajachel
Na een lange reisdag van 11 uur zijn we vanavond om 18.00 uur aangekomen in Panajachel! Heerlijk om hier weer even terug te zijn.
We blijven hier tot donderdagmorgen en reizen dan door naar Antigua, waar we ontzettend naar uit beginnen te kijken!!
Het weer is hier fantastisch! Na San Cristobal, zitten we nu eens zonder jas buiten!!! Heerlijk. Net gegeten, de oudere dames onder ons in bedje gestopt (lees hier mams en tante Truus) en wij heel even tijd om door Panajachel te wandelen!
Het lukt dit keer moeizaam om wat fotos te plaatsen. We gaan proberen om dit vanuit Antigua een keer op ons gemakkie te doen en jullie versteld staan van wat we al allemaal meegemaakt hebben.
gisteravond hebben we de ouders van Mark (de vriend van Kim) nog gezien in San Cristobal. Hartstikke leuk en gezellig en bijzonder om mensen uit Venray in Mexico te ontmoeten. Volgende week zien we ze ook nog in Antigua, waar we een bezoekje gaan brengen samen met hun naar San Mateo!We zullen ze met trots een rondleiding geven!
Dit was dan weer even een laatste update nu vanuit Guatemala. En nu even tijd voor een wijntje.....
Liefs
J A M
12 Januari 2011 - 08:31
Xander:
Fijn om te lezen dat jullie het goed maken en goed om de oudjes op tijd wat rust te gunnen , dan gaan ze langer mee.
Veel plezier verder.
Kus Xander -
12 Januari 2011 - 10:13
Hans En Gea :
halieverds fijn dat jullie goed zijn aangekomen geef donderdag fereng een dikke knuffel van ons en natuurlijk ook voor jullie gr hans en gea -
12 Januari 2011 - 11:12
Harrie En Truus:
Hoi Jan en Alda en de rest.......
Je ziet maar weer: Alles komt goed!! Zo ook weer met het koffer. Geniet nog maar even van Panajachel!!
Doe ze allemaal de groeten in Antigua, en geef Heidi en Zoë een dikke knuffel van ons!! En....een hele mooie dag gewenst met de opening van de school in San Mateo!! Succes met alles daar!!
In maart gaan wij ook weer een kijkje nemen, hoor!
En.........ik heb nog 2 mensen die op 13 febr naar de informatiedag komen: Jan en Ria Verpoort uit Siebengewald!!
Groetjes uit Ysselsteyn. -
12 Januari 2011 - 11:22
Anny:
zo weer in Guatemala,nog even en dan naar San mateo.waar jullie zo naar uitgekeken hebben.proost op jullie wel verdiende wijntje naar 11uur te hebben gereist.en dan maar vlug op een oor,anders zijn jullie niet uitgerust morgen.
Gr Anny -
13 Januari 2011 - 15:01
Gerard En Annemieke:
Hoi Jan en Alda,
zo te horen hebben jullie het met zijn allen prima! Wij vinden het leuk om jullie verhalen te volgen; om een beetje mee te kunnen proeven wat jullie allemaal meemaken!
Hele fijne tijd nog verder!
Liefs, Gerard en Annemieke